Cabana de pe Lac

Cabana pe Lac
Cabana de închiriat Porumbacu de Sus cu priveliște spre munte

O priveliște de neuitat!

Cabana de pe lac este prima construcție din complexul nostru turistic. Inaugurată în 2021, această cabană este construită în stil scandinav, cu finisaje premium. Am pus accentul pe confortul oaspeților, așa că interiorul este decorat și utilat modern. Cabana are o terasă mare, cu vedere spre creasta munților și spre lac.

Dormitoare și băi

Cele două dormitoare au câte 15mp fiecare și includ câte un pat matrimonial, queen-size, câte un dulap și noptiere. Ambele dormitoare sunt deservite de o singură baie, la care se poate ajunge din spațiul comun al cabanei (nu există holuri). Dormitoarele sunt mobilate modern iar baia dispune de duș italian, pe lângă facilitățile standard.

Bucătărie și dining

Cabana are o bucătărie open-space complet dotată și utilată. Ea dispune de plită electrică, mașină de spălat vase, fierbător electric, cuptor cu microunde, toaster și toată vesela necesară. Zona de dining este compusă dintr-o masă mare, de 6 persoane, chiar lângă masă este o fereastră mare, de la care se poate vedea lacul de lângă cabană. De asemenea, tot în spațiul comun cu dining-ul este o canapea extensibilă și televizorul.

Terase și exterior

Terasa principală, de la intrare este foarte spațioasă și acomodează cu ușurință două mese, dintre care una cu fotolii. Este locul ideal pentru a savura cafeaua la soarele blând al dimineții, care va fi chiar deasupra crestelor. Cabana este înconjurată de gazon, are acces la leagăn, la grătar zidit dar și la o zonă specială pentru grătar cu picioare (zonă cu pietriș).

Atmosfera din interior

De ce să o alegeți...

  • Atmosferă călduroasă
  • Priveliște incredibilă
  • Leagăn și șezlonguri
  • Pescuit și loc de joacă
  • Mașină de spălat vase
  • Grătar și bucătărie