Despre noi

Despre noi

Povestea din spatele complexului

Ma numesc Ciprian si, impreuna cu familia mea, suntem proprietarii Complexului Linistea Muntilor. Dorim sa iti uram bun venit pe acest website. Asemenea cabanei, am facut website-ul cu gandul la tine, fapt pentru care vei gasi orice informatie cauti despre cabana sau despre Porumbacu de Sus. Inainte de a merge mai departe, te invit sa citesti randurile urmatoare:
Am construit cabanele cu pasiune din dorinta de a oferi oaspetilor nostri o o experienta cat mai placuta. Am tintit sa combinam frumusetea data de creasta Muntilor Fagaras cu confortul oferit de conditiile de cazare astfel incat cei care vin la noi sa simta ca sunt in mijlocul naturii fara a fi nevoiti sa renunte la comoditatea unei camere calduroase.
Fie ca veniti pentru a va relaxa, a pescui sau a descoperi zona, speram sa fiti impresionati de cabanele noastre deoarece, pentru noi turismul reprezinta calea pe care dorim sa o urmam de acum inainte, fapt pentru care ne concentram toate fortele pentru a oferi oaspetilor nostri cele mai bune conditii posibile.
Cele doua locatii ce fac parte din Complexul turistic Linistea Muntilor – Cabana Mica si Cabana Mare – sunt realizate din materiale naturale aduse din Suedia. Amenajarea acestora este in stil scandinav, un stil modern, armonios si relaxant.
Awesome Image
Awesome Image
Am construit un complex pentru ca voi sa aveti mai multe optiuni atunci cand ajungeti la noi si pentru ca ne dorim sa fim pe placul vostru – de aceea toate opiniile voastre ne sunt de mare ajutor pentru a ne imbunatati in continuu. Complexul se intinde pe aproximativ 2 hectare, include patru lacuri si un podet ce face traversarea intre cabane, precum si un solar ce ne ajuta sa va oferim cele mai proaspete legume. Va asteptam sa va cunoastem mai bine, sa impartasim povesti, amintiri sau experiente, sa cunoasteti frumoasa noastra zona, sa admirati frumusetea naturii si cel mai important – sa va relaxati si sa reveniti pentru noi amintiri de vis.