Facilitati

Avantajele de a fi cazat la noi
Complexul Linistea Muntilor va asteapta sa va relaxati în orice perioada a anului. Pe langa aerul proaspat al naturii linistite si peisajul minunat, va punem la dispozitie toate dotarile necesare, precum si alte beneficii – plimbari în aer liber sau cu barca, ciubar, foisor, gratar sau mancare pregatita la ceaun, precum si posibilitatea de a culege legume si fructe proaspete!
Awesome Image
(400 lei/sejur - minim 2 nopti)

Ciubar

Ce poate fi mai frumos decat sa te relaxezi în ciubarul nostru, în timp ce admiri varfurile semete ale Muntilor Fagaras! Aceasta sauna în aer liber este benefica pentru sanatate, pentru un somn linistit sau pentru a petrece timp frumos alaturi de cineva drag!
Awesome Image

Biciclete

Daca vrei sa faci o plimbare cu bicicleta nu este nevoie sa o iei de acasa pentru ca avem noi, atat pentru adulti, cat si pentru copii.
Awesome Image

Barca

Lacul cabanei noastre va ofera clipe de relaxare atat în zorii zilei, cat si în timp ce admirati apusul catre crestele muntilor! Bineînteles ca avem si o barca pentru a face o plimbare pe lac.
Awesome Image

Gratar si ceaun

Ai chef de un gratar cu prietenii si niste bucate delicioase preparate la ceaun? La noi le poti face pe amandoua - îti asiguram tot ce îti trebuie, tu doar sa ai materia prima si pofta de gatit.
Awesome Image

Pescuit

Vino alaturi de prieteni la o partida de pescuit la lacul Cabanei Linistea Muntilor! Pe langa frumusetea peisajului natural, te bucuri de un aer fresh si îti faci timp liber pentru relaxare si pentru propria pasiune - pescuitul.
Awesome Image

Foisor

Am amenajat în exterior un foisor pentru a-ti asigura mai mult confort, dar si un spatiu suplimentar pentru a te bucura de peisajul minunat.
Awesome Image

Legume din solarul propriu

In fiecare an cultivam în solarul nostru legume de sezon proaspete pe care le oferim cu drag oaspetilor nostrii - salata verde, ridichi, castraveti, rosii, cartofi sau ceapa.
Awesome Image

Fructe proaspete

In plin sezon va oferim si fructe proaspete locale, precum zmeura sau mere, foarte gustoase si pline de vitamine.
Awesome Image

Trambulina

Cum cei mici sunt foarte energici avem si o trambulina pentru a se distra si a-si consuma energia, astfel veti putea servi cafeaua de dimineata linistiti în timp ce admirati si rasaritul montan.